Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Καλώς ήλθατε

Αγαπητοί φίλοι,

Αυτό είναι ένα νέο blog που δημιούργησα, προκειμένου να εκφράσω ιδέες και απόψεις για την κοινωνία στην οποία ζούμε. Το προηγούμενό μου blog (tchristidis.blogspot.com) εξακολουθεί να υπάρχει και να γράφεται στην Αγγλική γλώσσα. Αφορά κυρίως τεχνικά θέματα από το χώρο των information systems, το web enablement και άλλα συναφή θέματα.

Θέλησα να δημιουργήσω, όμως, και αυτόν το χώρο που τώρα διαβάζετε και ο οποίος έχει μια τελείως διαφορετική στόχευση. Εδώ θα γράφω για θέματα που αφορούν το μέσο Έλληνα, είτε αυτός ζει και εργάζεται στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό. Θα σχολιάζω την πολιτική επικαιρότητα αλλά και κοινωνικά θέματα. Πιστεύω (ελπίζω, φιλοδοξώ) να εκφράσω το μέσο Έλληνα, να μιλήσω γι’ αυτά που όλοι μας λίγο-πολύ μιλάμε καθημερινά, στα πηγαδάκια, στη δουλειά μας, στις παρέες μας και που μετά από λίγο τα ξεχνάμε. Ας γίνει αυτό το blog ο χώρος καταγραφής που δεν θα ξεχνιέται. Ας γίνει χώρος ανταλλαγής απόψεων. Ας γίνει πηγή έμπνευσης για όσους ψάχνουν ιδέες και στήριξη για το πώς θα φτιάξουν μια καλύτερη κοινωνία γι’ αυτούς, τις οικογένειές τους και τα παιδιά τους.

Σε αυτό το blog θα παρουσιαστούν απόψεις με τις οποίες μπορεί και να μην συμφωνείτε. Να ξέρετε ότι δεν έχω σκοπό να θίξω κανέναν, εκτός από αυτούς που… φταίνε για την Κοινωνία Ελλάδος που ζούμε.

Καλώς ήλθατε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου